Svømmevesteprøve

Som en følge af ændringerne til vedtægterne, som blev vedtaget på generalforsamlingen i 2019, så stilles der nu krav om, at alle roere i Ribe Roklub hvert år skal gennemføre en svømmevesteprøve.

For at blive frigivet i Ribe Roklub skal du gennemføre og bestå en svømmeprøve, hvor du viser, at du kan svømme 300 meter. Dog 600 meter, hvis du vil frigives til kajak eller du ønsker at ro på Vadehavet. Ud over at kunne svømme 300 meter hhv. 600 meter skal du også gennemføre en åreredningsøvelse med 2 årer. Desuden vil der være instruktion i brug af redningsvest.

Herunder kan du se hvilke medlemmer der i år har gennemført svømmevesteprøven og svømmet enten 300 meter eller 600 meter.

Er listen ikke korrekt, så ret henvendelse til rocheferne for at få det rettet.

Medlemmer der har svømmet 300 meter: Klik her for at se listen.

Medlemmer der har svømmet 600 meter: Klik her for at se listen.