Roning er gode naturoplevelser, motion og socialt samvær

Ribe Roklub ligger smukt ved Slotsbanken tæt på centrum af Ribe med direkte adgang til Ribe Vesterå.

Ribe Roklub består dels af en ro-del, hvor du kan lære at ro inrigger og outrigger. Desuden består vi af en kajak-del, hvor du kan lære at ro kajak og SUP.

Hvis du kunne tænke dig at begynde at gå til roning, skal du derfor finde ud af hvilken type du vil have instruktion i.

Som helt ny kan dette naturligvis være svært at vide. Derfor opfordrer vi dig til at komme forbi til vores næste åbent hus, hvor du har mulighed for at afprøve de forskellige typer og her finde ud af, hvad du skal starte til undervisning i.

Næste åbent hus afvikles: På grund af COVID-19-situationen er der desværre endnu ikke fastlagt en dato.

Planlagte instruktionsforløb:

Kajak:

Instruktion for voksne: Opstart torsdag den 20. maj. Herefter instruktion torsdag og søndag efter aftale. Kontaktpersoner - Carl Chr. Nissen (23268204) eller Rochefen for kajak (find kontaktinfo her)

Instruktion for Ro-linger: Opstart mandag den 26. april. Kontaktpersoner - Carsten (24604378) og Lone (22512741)

Instruktion for U-roere: Opstart onsdag den 7. april. Kontaktperson - Peter (29710533).

Bemærk: Børn og unge kan deltage på vores ro-linger- og u-roere-hold. Her er der fokus på roning i kajak.

I løbet af året er der diverse sociale arrangementer på tværs af de forskellige bådtyder. F.eks. vores fester når sæsonen starter (standershejsningsfest) og når sæsonen slutter (standerstrygningsfest) og ikke mindst, når nye medlemmer (de såkaldte kaniner) skal døbes.

Hold i øvrigt øje med vores hjemmeside for yderligere oplysninger om opstart af nye hold.

Vi glæder os til at se dig i klubhuset og på åen.

Svømmefærdigheder

For at blive frigivet i Ribe Roklub skal du gennemføre og bestå en svømmeprøve, hvor du viser, at du mindst kan svømme 300 meter. Dog mindst 600 meter, hvis du vil frigives til kajak eller du ønsker at ro på Vadehavet.