Roning er gode naturoplevelser, motion og socialt samvær

Vi tilbyder roning i inrigger, outrigger, kajak og SUP. Som voksent medlem kan man deltage i træning og instruktion i alle klubbens bådtyper. Vi tilbyder desuden roning i romaskine hele året.

Børn og unge kan deltage på vores ro-linger- og u-roere-hold. Her er der fokus på roning i kajak.

I løbet af året er der diverse sociale arrangementer på tværs af de forskellige bådtyder. F.eks. vores fester når sæsonen starter (standershejsningsfest) og når sæsonen slutter (standerstrygningsfest) og ikke mindst, når nye medlemmer (de såkaldte kaniner) skal døbes.

Svømmefærdigheder

For at blive frigivet i Ribe Roklub skal du gennemføre og bestå en svømmeprøve, hvor du viser, at du mindst kan svømme 300 meter. Dog mindst 600 meter, hvis du vil frigives til kajak eller du ønsker at ro på Vadehavet.

Sådan kommer du i gang

Sæsonen slutter når vi afholder standerstrygning - som i år er lørdag den 24. oktober 2020. Vi optager først nye medlemmer når klubben åbner igen i foråret 2021. Hold øje med hjemmesiden for nærmere info herom.

Har du i øvrigt ellers spørgsmål til roning, så kontakt enten rochefen for den bådtype du vil ro eller kontakt Ribe Roklubs formand.