Roning er gode naturoplevelser, motion og socialt samvær

Vi tilbyder roning i inrigger, outrigger, kajak og SUP. Som voksent medlem kan man deltage i træning og instruktion i alle klubbens bådtyper. Vi tilbyder desuden roning i romaskine hele året.

Børn og unge kan deltage på vores ro-linger- og u-roere-hold. Her er der fokus på roning i kajak.

I løbet af året er der diverse sociale arrangementer på tværs af de forskellige bådtyder. F.eks. vores fester når sæsonen starter (standershejsningsfest) og når sæsonen slutter (standerstrygningsfest) og ikke mindst, når nye medlemmer (de såkaldte kaniner) skal døbes.

Sådan kommer du i gang

Som en følge af COVID-19-situationen, så optager vi i øjeblikket ikke nye medlemmer.