Frivillige hjælper / Tjen penge til klubben

Og hvorfor så lave frivilligt arbejde til fordel for roklubben ?

For at få råd til nyt materiel til klubben, er vi nødt til at skaffe penge udover det vi tjener ved kontingenter, kommunalt tilskud og sponsorater. Vi får som frivillig forening ofte mulighed for at hjælpe til ved forskellige større arrangementer/events i kommunen, hvor vi skal sørge for "hænder", og bliver så aflønnet efter timesatsen. Der er ofte tale om at man kun skal binde sig til at tage enkelte "vagter" af kortere varighed til hvert arrangement, så det bør være noget alle kan overskue.

Endvidere vil det frivillige arbejde også være en god mulighed til at lære nye og andre i klubben at kende, hvilket vil styrke klublivet og –ånden. Den enkelte vil formodentlig opleve at komme glad hjem (glæde skaber glæde, osv.), ligesom det ofte kan give en på ”opleveren” at være en del af et større event/arrangement.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte arrangementer, hvordan du tilmelder dig o.s.v.

Indhold:
  • 17.-21. Juli 2018 - Tall Ship Races i Esbjerg. Hjælp i madboder.
  • 27. Juni - 1. juli  2018. OCR Esbjerg. (dog ikke 30/6)

Tall ship Races i Esbjerg, 17.-21. juli 2018:

OCR Esbjerg 27.juni - 1. Juli (dog ikke 30/6)

Ribe Roklub - Erik Menvedsvej 16 - 6760 Ribe 2326 3380 Formand Elisabeth Tine Aggerbeck - Tlf. nr. 2326 3380 - Emailadresse: eltag@km.dk en løsning fra Klubmodul