NY AFTALE OM RENGØRING I KLUBHUSET

Nu hæver vi standarden, og hygiejnen, i klubhuset.

Bestyrelsen har søgt om og fået bevilget tilskud til en løbende rengøring af klubhuset med særlig fokus på omklædningsrum, bruserum, toiletter, håndvaske spejle m.v. I 2016 kører ordningen hver anden fredag f.o.m. fredag den 6. maj 2016 og t.o.m. uge 44.

Vi skal fortsat selv sørge for afrydning af borde, opvask, fejning, gulvvask, fjernelse af affald og almindelig rengøring efter træning, og det er den forbindelse vigtigt at pointere, at det ikke kun er seniorerne, der skal feje og vaske gulv om tirsdagen. Det må alle andre, der anvender klubhuset, også gerne bidrage med, når det er nødvendigt, så huset altid er pænt og ryddeligt at komme i.

Rengøringen evalueres mindst en gang om året.

Jørgen Thorup

28. april 2016

Ribe Roklub - Erik Menvedsvej 16 - 6760 Ribe 2326 3380 Formand Elisabeth Tine Aggerbeck - Tlf. nr. 2326 3380 - Emailadresse: eltag@km.dk en løsning fra Klubmodul