Svømmevesteprøve

Som en følge af ændringerne til vedtægterne, som blev vedtaget på generalforsamlingen i 2019, så stilles der nu krav om, at alle roere i Ribe Roklub hvert år skal gennemføre en svømmevesteprøve.

Følgende fremgår af vedtægterne: Frigivne medlemmer, der ror in- og outrigger, må kunne dokumentere at kunne svømme mindst 300 meter. Ønsker man at ro på Vadehavet kræves, at man kan dokumentere at kunne svømme mindst 600 meter. Frigivne kajakroer må kunne dokumentere at kunne svømme mindst 600 meter.

Herunder kan du se hvilke medlemmer der i år har gennemført svømmevesteprøven og svømmet enten 300 meter eller 600 meter.

Er listen ikke korrekt, så ret henvendelse til rocheferne for at få det rettet.

Medlemmer der har svømmet 300 meter: Klik her for at se listen.

Medlemmer der har svømmet 600 meter: Klik her for at se listen.