Standerstrygning - Aftenfest
STANDERSTRYGNING - AFTENFEST I RIBE ROKLUB
Som I alle nok har bemærket, så er de lyse aftener forsvundet, højvandssikringen er kommet op og temperaturen er faldende. Dette er sikre ledetråde mod, at sæsonen er ved at være ovre.
Alle medlemmer af Ribe Roklub inviteres derfor til den legendariske standerstrygningsfest, hvor helt nye som erfarne roere kan møde hinanden over en gourmet-oplevelse af fantastisk mad, høre på diverse røver-historier samt muligvis få muligheden for at lære en kædedans at kende.
Priserne er 130 kr. for unge mellem 17 og 25 år og 230 kr. for personer fra og med 26 år og op. Prisen inkluderer mad og drikkevarer.
Det er muligt at tilmelde flere personer på en gang. Du skal blot herunder anføre, hvor mange personer mellem 17 og 25 år du ønsker at tilmelde samt hvor mange fra 26 og op, som du ønsker at tilmelde. I bemærkningsfeltet bedes du anføre navnene på de medlemmer, du tilmelder.
OBS!! For at prisen slår rigtig igennem skal du huske at vælge, hvor mange du tilmelder til festen.

Vi håber på en rigtig god fest.

Festudvalget i Ribe Roklub.
29.10.2021
30.10.2021 kl. 18.30 - 31.10.2021 kl. 06.00
Klubhuset
Antal i alderen 17-25 år