Standerstrygning - Brunch
STANDERSTRYGNING - BRUNCH I RIBE ROKLUB

Sommersæsonen nærmer sig nu sin afslutning, men før vi kryber i vinterhi, skal vi lige mødes i klubhuset til den lækre morgenbrunch og have klubstanderen strøget (altså taget ned).

Standerstrygningsdagen er en yderst traditionsfyldt dag i Ribe Roklub. Årsager hertil er, at her mødes alle klubbens medlemmer til hyggeligt samvær, information om årets gang, taler og uddeling af sølv- og guldnåle m.v.
Nogle starter morgenstunden med årets sidste rotur på åen, inden de slutter sig til den velduftende morgenbrunch.
Brunchen starter kl. 10:00. Roningen skal derfor være afviklet inden da.
Priserne er 25 kr. for børn/unge mellem 4 og 16 år og 60 kr. for unge/voksne fra 17 år og ældre.
Det er muligt at tilmelde flere personer på en gang. Du skal blot herunder anføre, hvor mange personer mellem 4 og 16 år du ønsker at tilmelde, samt hvor mange fra 17 år og ældre, som du ønsker at tilmelde. I bemærkningsfeltet bedes du anføre navnene på de medlemmer, du tilmelder.
OBS!! For at prisen slår rigtigt igennem skal du huske at vælge, hvor mange du tilmelder til festen.
29.10.2021
30.10.2021 kl. 10.00 - 30.10.2021 kl. 13.00
Klubhuset
Antal i alderen 4-16 år