Sommerferiesjov - Onsdag d. 4. aug. kl. 13-16
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
Ribe Roklub gentager sidste års succes og tilbyder igen i år sommerferiesjov med kajak og SUP.

Tilmelder du dig dette event, så mød op onsdag den 4. august 2021 kl. 13:00-16:00 i Ribe Roklub.

Kom og få en sjov oplevelse i en af vores kajakker eller Stand Up Paddle boards på Ribe Å. Vores instruktører vil gøre dig klogere på roteknik, sikkerhed og leg/sport på vandet. Er du glad for vand og frisk på at afprøve din balance, så er det her lige noget for dig.

Kom omklædt i kondisko og sportstøj efter vejret. Medbring skiftetøj, håndklæde, madpakke og drikkedunk samt godt humør.

BEMÆRK: Det er kun børn/unge som skal tilmelde sig. Hvis du som forælder kommer med og overværer sommerferiesjov, så skal du ikke tilmelde dig.

Har du spørgsmål? Så kontakt gerne Peter Witt (tlf. 29710533, mail pw@biowitt.dk) eller Allan Gade Jacobsen (tlf. 29729296, mail allangj@outlook.com).

Vi glæder os meget til at se dig!

For at du kan tilmelde dig dette arrangement, så skal du oprette en profil på dit barn i vores tilmeldingssystem først. Er alle pladser optaget, er det muligt at tilmelde sig en venteliste (såfremt der er ledige pladser herpå).
03.08.2021
04.08.2021 kl. 13.00 - 04.08.2021 kl. 16.00
Ribe Roklub
Angiv navn og telefonnr. på kontaktperson 1*:
Evt. navn og telefonnr. på kontaktperson 2:
Er der ting vi skal vide f.eks. sygdom eller lign.*:
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'