Standerstrygning
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Kære alle aktive roer.
Så blev det desværre lukketid for dette års vandaktiviteter.
Perioden har været kortere end sædvanligt, men ikke desto mindre er der blevet roet en del.
Dette skal fejres og hyldes med manér - om end der er nogle Corona regler vi skal overholde.
Vi har i bestyrelsen besluttet os for at gennemføre, men......

Arrangementet holdes udenfor, så tag godt med tøj på!!
De morgenfriske mødes omklædte og klar til at give den en sidste skalle på åen kl. 08.00.
ALLE både skal være rengjorte og retur i bådhallen kl. 9.45 og der er ingen badning så vidt muligt.
Kl.10.00 er der stående kaffe, kakao og smurte rundstykker på forpladsen...... og måske en lille én -)

Tilmeldingen er nødvendig under Event på hjemmesiden, da vi max må være 50 personer.
Overstiger antallet, må vi stikke hovederne sammen i Bestyrelsen, og se hvordan vi løser det.
Vi ses dernede.
Kh. Bestyrelsen