Den vildeste U-rolige Kajaktur

U-rolig Kajaktur

19. - 20. september 2020

Kom med på den sjoveste weekend med Ro-linger og U-roere i Ribe Roklub.

Lørdag ror vi kajak, og alle kan være med. Vi lægger fra land sammen, men ror i hold, der passer sammen. Søndag er der de fedeste oplevelser til alle, lige nu prøver vi at vælge mellem, klatrepark, windsurfingkursus, vandski, eller måske noget helt tredje…..

Det vildeste er: DET ER GRATIS!!! - for vi har fået stort  tilskud fra DGI/DIF’s Sommerpulje.

Program - Vi planlægger endnu, men her er rammerne:

Lørdag den 19. september:

Kl. 8.00:        Afgang fra roklubben i Ribe.

Kl. 10-16       Kajaktur på Skjern Å (eller Gudenåen, hvis det bliver helt vildt).

Kl. 17-23       Aftensmad og bål med skumfiduser og popkorn.

Overnatning i campinghytter med dine venner

Søndag den 20. september

Kl. 8.00         Morgenmadsbuffet á la gourmet

Kl. 10-16       De sjoveste aktiviteter du kan tænke dig. Klatrepark, vandski, windsurfing eller måske noget fjerde.

Kl. 17.00       Hjemkomst ved roklubben

Pakkeliste:

En LILLE vandtæt pose med: ekstra rotøj, regnjakke, drikkedunk. Det hele skal medbringes i kajakken i en vandtæt pose. (evt. en dobbelt plasticpose).

Derudover medbringes i ”normal” taske:

1 yderligere sæt ro-tøj, regntøj, varm trøje, nattøj, sovepose, liggeunderlag, tandbørste, Solcreme, håndklæde, GULT sygesikringskort, lommepenge til kioskbesøg søndag. Et ekstra sæt praktisk tøj til landkrabbeaktiviteter søndag.  I møder naturligvis op i ro-tøj.

Transport:

Vi er nok mange instruktører, som gerne vil med, men vi får måske brug for en ekstra chauffør/bil, så skriv til Peter hvis du har mulighed for at køre ud lørdag eller hjem søndag.

Deltagerpris:

GRATIS

Tilmelding

Tilmeld dig gerne med det samme på hjemmesiden - senest tirsdag den 15. september.

Stjerneungdomsinstruktørerne i Ribe Roklub

15.09.2020
19.09.2020 kl. 08.00 - 20.09.2020 kl. 17.00
Skjern Å eller Gudenåen