Instruktør kursus 1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Ribe Roklub afholder i samarbejder med Instruktør fra Varde, INSTRUKTØR 1 kursus d. 18-19. april 2020.
Du skal være frigivet (EPP2) og mindst 16 år gammel for at deltage.
Deltagelsen er gratis for medlemmer af Ribe Roklub.
Med en EPP Instruktør 1 uddannelse, bliver du klædt på til at introducere nye roere til kajaksporten, samt deltage som daglig instruktør på vores normale ro-hold for nye roere. (Også kaldet "hjælpeinstruktør").
Tilmelding: www.riberoklub.dk under Event menuen. Tilmelding kan kun accepteres efter forhåndsgodkendelse. Kontakt Lone Møller, Lonenhoffmann@gmail.com.
Program:
Møde kl. 09.00
Søndag
Vi forventer at være færdig ved 14-16 tiden.

Der kommer mere deltaljeret program, senere
Praktisk:
Det er muligt at overnatte i klubben. Medbring liggeunderlag/sovepose el. lign., samt evt. telt hvis du ønsker mere privatliv -)
Medbring Ro-tøj og skriveredskaber.
Klubben sørger for forplejning, men det forventes at kursisterne deltager i madlavning og oprydning etc..
Prisen dækker DKF instruktør, kursusmateriale, forplejning samt leje af lokaler og kajakker.
BEMÆRK: gebyr for kursusbevis til DKF, kr 100,-, opkræves direkte til den enkelte deltager/klub.
Kontakt og yderligere information: Lone møller Hoffmann eller Lulu Hjarnø
01.03.2020
18.04.2020 kl. 09.00 - 19.04.2020 kl. 16.00
Ribe roklub