Instruktør kursus 1
Ribe Roklub afholder i samarbejder med Instruktør fra Varde, INSTRUKTØR 1 kursus d. 18-19. april 2020.
Du skal være frigivet (EPP2) og mindst 16 år gammel for at deltage.
Deltagelsen er gratis for medlemmer af Ribe Roklub.
Med en EPP Instruktør 1 uddannelse, bliver du klædt på til at introducere nye roere til kajaksporten, samt deltage som daglig instruktør på vores normale ro-hold for nye roere. (Også kaldet "hjælpeinstruktør").
Tilmelding: www.riberoklub.dk under Event menuen. Tilmelding kan kun accepteres efter forhåndsgodkendelse. Kontakt Lone Møller, Lonenhoffmann@gmail.com.
Program:
Møde kl. 09.00
Søndag
Vi forventer at være færdig ved 14-16 tiden.

Der kommer mere deltaljeret program, senere
Praktisk:
Det er muligt at overnatte i klubben. Medbring liggeunderlag/sovepose el. lign., samt evt. telt hvis du ønsker mere privatliv -)
Medbring Ro-tøj og skriveredskaber.
Klubben sørger for forplejning, men det forventes at kursisterne deltager i madlavning og oprydning etc..
Prisen dækker DKF instruktør, kursusmateriale, forplejning samt leje af lokaler og kajakker.
BEMÆRK: gebyr for kursusbevis til DKF, kr 100,-, opkræves direkte til den enkelte deltager/klub.
Kontakt og yderligere information: Lone møller Hoffmann eller Lulu Hjarnø
24.02.2020
18.04.2020 kl. 09.00 - 19.04.2020 kl. 16.00
Ribe roklub