Weekendtur på Kongeåen
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Piger og drenge – nu sker det!
Årets kajaktur for U-roere går til Kongeåen fra lørdag den 21. til søndag den 22. september.
Når vi kører hjem fra Pattle-Battle i Vejle lørdag sætter vi kajakkerne i vandet ved Andst. Herfra ror vi en kort tur til overnatningspladsen ved Frihedsbroen.
Lørdag aften hygger vi med bål, udendørs gastronomi og overraskende friluftslege.
Søndag morgen fortsætter vi til Villebøl eller Gredstedbro, hvor vi bliver samlet op efter frokost.
Alle U-roere kan være med, og jer der er for gamle til at ro Pattle-Battle kan enten tage med til Vejle og heppe eller støde til lørdag eftermiddag i Ans – det finder vi ud af.
Medbring:
En LILLE vandtæt pose med: ekstra rotøj, regnjakke, drikkedunk. Det hele skal medbringes i kajakken i en vandtæt pose. (evt. en dobbelt plasticpose)

Derudover medbringes i ”normal” taske:
1 yderligere sæt ro-tøj, regnbukser, varm trøje, nattøj, sovepose, liggeunderlag, tandbørste, Sol-creme, håndklæde, GULT sygesikringskort, lommepenge til kioskbesøg søndag.
I møder naturligvis op i ro-tøj.

Kørsel koordineres med kørsel til Vejle lørdag, men vi får brug for afhentning søndag.
Nærmere info om kørsel m.v. sendes ud onsdagen inden afgang.

PRIS kr. 100,- som dækker transport og fuld forplejning.

TILMELDING og online-betaling, senest d. 17.09.2019 på www.riberoklub.dk
Glæd jer - det bli''''''''r sjovt!
17.09.2019
21.09.2019 kl. 15.00 - 22.09.2019 kl. 13.00
Kongeåen, Andst
102,00 kr.