Whitewater tur til Østrig
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Whitewater kajak tur/kursus i Østrig i Kristi hm.farts ferien

whitewatertur2018
Hvad:

Kajak Whitewater tur til østrig for frigivede kajakroere (Ipp2) - både roere UDEN og MED whitewater erfaring kan deltage. Minimumsalder 16 år

Hvornår:

Kristihimmelfartsferien 29.maj - 2. juni 2019

Afgang onsdag d. 29/5 kl. ca. 20 fra Ribe Roklub

Hjemkomst søndag d. 2/6 aften/nat.

Vi får således mulighed for at komme på vandet 4 dage og har 3 overnatninger dernede.

Hvordan:

• Fælles kørsel i egne biler

• Vi lejer kajakker og udstyr i Østrig

• Overnatning i telt på campingplads ved floden i bjergene.

• Instruktion/guiding varetages delvis af Alex og Karen Lyngsøe OG så hyrer vi en lokal guide/instruktør alt efter behov og ønsker.

• Der bliver mulighed for at komme på vandet hver dag, men der er også mulighed for at kombinere turen med f.eks. vandreture, mountain-bike og sight-seeing i området.

Hvor:

Vi overnatter på camping Grubhof i Østrig,  www.grubhof.com som ligger direkte ved floden Saalach, og tæt på den lille hyggelige by, Lofer. https://www.lofer.com/de/ ca. 1100km fra Ribe.

Vi kan ro direkte fra/til campingpladsen, men afhængig af deltagernes evner og ønsker, er der mulighed for flere forskellige floder inden for ca. 1 times kørsel.

Hvorfor:

Fordi kajakroning i whitewater vil give dig en helt ny oplevelse af hvad kajakroning også kan. Her skal man lære at læse og udnytte den strømmende flod, og bruge hjerne og teknik til at navigere og lege sig ned ad floden,  fremfor at bruge muskler og råstyrke.

OG så skal vi også hygge os med lejrliv, godt selskab, camping-mad og fantastisk natur.

Pris:

Prisen er afhængig af antal deltagere, samt hvor mange roture (med instruktør) du vælger at deltage i. Her er det forventede beløb pr. person ( ud fra sidste års tilsvarende tur):

Basis/Alle:

Transport:  800kr.

Overnatning: 300kr.

Kajakleje: 600kr  ( kajak + pagaj )

Forplejning: 300kr.  (fælles madlavning)

Basis ialt kr. 2000,-

Tillægspriser:

Undervisning af ekstern instruktør. ( Anbefalet for nybegyndere )

F.eks. 2 x halvdags kursus. Pris ved 3 personer = 750 kr pr. person.

Leje af vådragt, hjelm, vest, sko i 3 dage:  kr. 150

Tilmelding:

Tilmelding senest d. 1. april via Event menuen på www.riberoklub.dk

Ved tilmelding betales depositum på kr. 750,- per person. Restbeløbet opkræves ca. 1 uge før afgang.

Depositum kan IKKE tilbagebetales ved af melding, uanset årsag.

Arrangører:

Karen Lyngsøe karen.lyngsoe@gmail.com

Alex Lyngsøe mail@alexlyngsoe.dk

Vi har arrangeret tilsvarende whitewater ture i klubben de seneste 5-6 år, samt været på egne whitewaterture. Karen er endvidere tilknyttet firmaet Outdoorplay som whitewater kajakinstruktør for begyndere.

01.04.2019
29.05.2019 kl. 20.00 - 02.06.2019 kl. 23.55
Lofer, Østrig
762,00 kr.