Børn og unge i Ribe Roklub

Børne- og ungdomsarbejdet i Ribe Roklub styres overordnet af et Børne & Ungdomsudvalg nedsat af bestyrelsen.
Hos U-roerne ror vi både i kajakker og i outriggere (robåde "á la guldfireren"). Ud over de faste ugentlige træninger er vi også på ture og til stævner, for dem der har lyst. Se også den generelle aktivitetskalender her på hjemmesiden for yderligere information om aktiviteterne.

Koncept 

 
Vi tager arbejdet med børn og unge seriøst og mener, at vi som forening og sportsudbyder kan være med til at udvikle og flytte børn og unge i en positiv retning. Vi følger DIF's retningslinier inden for "ATK" konceptet. (aldersrelateret træningkoncept), og klubben blev i 2015 "ATK Certificeret" af DKF.  Mere info:  http://atk.kano-kajak.dk/
 

Kajak 

 "Ro-lingerne" Fra 3. -7. klassse:
Ro-lingerne træner kajak hver mandag kl. 16.45-19.00. Læs mere om "Ro-lingerne kajak" holdet her.  
 
"U-roerne Kajak" Fra 7. klasse og op:
U-roerne træner kajak hver onsdag kl. 16.30-18.30 og efter aftale. Læs mere om "U-roerne Kajak" holdet her.

Outrigger 

"U-roerne Outrigger" Fra 6. klasse og op:
Vi træner outrigger hver onsdag kl. 18.15 og efter aftale. Læs mere om "U-roerne Outrigger" holdet her. 
 

Vintertræning

Om vinteren, når vi ikke kan komme på vandet, træner vi i romaskiner- roergometer og kajakergometer. Vi træner hver onsdag kl. 16.30 - 18.00.
Derudover deltager vi i træning om mandagen på Ribe Katedralskole kl. 18.30 - 20.00. Lørdag kl. 09.30 - 11 er der svømning i Ribe Svømmebad.

Tilmelding

Hvis du gerne vil være en del af u-roerne og ro enten i kajak eller i outrigger eller evt. i begge bådtyper, skal du melde dig ind i roklubben som A-medlem og derefter tilmelde dig et hold. Du finder tilmeldingslink/info under top-menuen, Kontingent. Vær opmærksom på, at hvis dine forældre er medlemmer, så er dit abonnement billigere!
 
  Ribe Roklub - Erik Menvedsvej 16 - 6760 Ribe - Formand: Anders Røjkjær Pedersen - E-mail: anders@andersrp.dk en løsning fra Klubmodul